Tuesday, December 21, 2010

Akhirnya menjadi kenyataan

Ha ah!! kn sudah menjadi kenyataan.Tapi jangan pkir plak kenyataan yang baik...tapi satu kenyataan yang teruk dan menyedihkn serta dgn sekali memalukan !

sangat kecewa
sangat menyesal

Mungkin kalau diberi sekali lagi peluang, akan aku mencuba sedaya upaya... ya Allah, berikanlah peluang kpd ku, amin...  :(

Monday, November 8, 2010

Final exam kali ni....amat mengecewakan!

Ya tuhan..

Ape dah jd kat aku ni...satu semester ni aku tataw ape aku blaja..ntah la.sume owg, memb uma...clasmte..sume happy je...leh je blaja..seronok je tgk dowg ...mmg sgt nyesal ngn semester ni..

Ttaw la ape nk jd lpas ni kt aku....berserah je la..segali ad peluang ni aku cuba je la...sgt2 kecewa!!

Sunday, October 24, 2010

Semoga Abah selamat menunaikan haji. ! !

Jumaat lepas, abah n atok selamat berlepas n tiba di kota mekah. kami btolak dr melaka pkul 9 pg dan 12.30 kami tiba dan bkumpul di pusat tabung haji kelana jaya. dimana semua para haji dr bhgian central malaysia berkumpul disini.

Rmai la jugak yg hadir utk ucap selamat jalan kt abah n atok..meriah la jugak....tp mama la, nanges je..sian dia..at first plan mama g skali.tapi mungkin seru xtiba lg...mudah-mudahan lpas ni mama pergi n aku pun pergi! amin!

smbg cite blik, kol 4.30 abah n atok gerak btolak dr kelana jaya ke klia sepang..flight pkul 8.25 mlm.. so. last jmpe abah kol 4.30 tu la..sebak la jgak..tp aku gembira utk abah sbb dia g..moga2 dia happy kt sne..

so, ni ada ckit2 gmbr semasa di kelana jaya....







semoga abah n atok dpt menunaikan haji dgn sempurna...amin!

Sunday, October 17, 2010

Rombongan Haji

Askum...lama xluangkn masa kt cni kn...
Alhamdulillah, ayah n atuk ku dpt g haji pd 22 oktober ini.....kowg doakan la mereka dpt menunaikn haji yang sempurna disana.. 



Tp, yg kurg menggembirakan, sptotnya ayah ku bsama mama n nyai ...tp mama n nyai kna tgu rayuan..aiseyman..mudah2 mudahan dpt la kn...nk sgt tgk mama n abah g.....kalu x sedih la mama....kowg doakn mama n nyai dpt k!!  





AMIN!!!

Friday, May 7, 2010

rambut baru ku

al-kisah,

Ari rabu lepas, aku tepikir nk cari kerja..tp rambut pnjg..so, setelah direkemen oleh bee john, aku g la potong rambut kt sebuah saloon dia manjalara..pewh!! rm30 tu, mmg sengkek la aku pastu..haha....tp mmg puas ati la..da mcm brad pitt da lpas potong tu..hahahahhaha...

so, ni la rambut baru ku..nge...amacam? 


geeee....kn! mcm brad pitt kn..  :P

Sunday, May 2, 2010

Bermain layang-layang.

Aku bersama si dia.bee john syg, beriadah di petang sabtu smlm, bosan nye pasal..Setelah berabad meninggalkn dunia sukan layang, akhirnya aku kembali menceburi sukan yang penuh lasak ini.
haha.....


Tapi malangnya, bwu je 5 minit men da hujan lebat..aiyoyyo.....xpe2...esok ptg ada lagi..jom men layang!!!

haha, actually da bosan, tataw nk tulis pe....kepala kosong .. :D

Monday, April 26, 2010

Last View at DiGi Telecommunication

AssalamualaikumAdd Video

hhaha!! im back!

23 april lpas, ari jumaat..tamatlah sudah prktikal ku di digi serta tamat sudah sem 6 aku. Jumaat lpas smpat la aku berpusing sekitar bngunan digi bersama FAIZAL utk mengambil gambar sbg kenangan aku selama 4 bulan disini..



FAIZAL aka REMY GIGOLO :P

untuk tidak melengah kn masa lagi.aku nk share ngn kowg gambar aku kt digi..ari2 terakhir aku...

checkedut ! :---


front of digi
pic ni aku amik ari khamis...mse nk g mkn ngn opismate


lounge


ni ha boss2 aku!


walk to remember



santai abis!

So, itulah sahaja coretan utk tghari ini..hhehehe..askum!!

Friday, April 23, 2010

KUSUT


Sangat kusut! stress! freaking depress!



help me my fren!! ned POWER!

Friday, April 2, 2010

Sebulan lagi berpraktikal

Assalamualaikum......

Lagi sebulan aku prktikal...hope sume bjalan dgn baik..byk jgak bnda aku blajar kt digi ni.mula2 mmg agak lapang.tp skg, mmg xde mse nk main2 dh..skg ni nga wat d'metric pdh utk eastern.mmg menimbum2 keje..hope kowg doa aku bjaya harungi sbulan lg ya..hehehehe...

tq

Friday, February 5, 2010

BUKAN TERMOS BIASA ! ! ! I-INTELLIGENT-FLASK


I-Intelligent Flask

ANDA MEMPUNYAI MASALAH SEPERTI DIBAWAH ? !!!!


Kanser, Darah tinggi, Sakit sendi , Strok, Lemah tenaga batin, Sembelit, Asma, Masalah Buah Pinggang, Batu karang, Migrain, Susah Tidur, Cepat letih, Diabetis, Obesiti, Gastrik, Kurang selera makan, Kencing manis, Ulser, Jerawat, Allergi, Bisul, Fibroid, Tibi, Resdung, Penyakit kulit, Luekimia, Buasir, Goat, Rabun.


Hanya dengan menggunakan termos ini, anda mampu menangani masalah kesihatan anda. Bagaimana?


Batu permata yang berkhasiat digunakan di dalam flask i-intelligent untuk mendapatkn air minuman yang lembut, berion negatig dan bersifat alkali dalam masa yang singkat. Terbukti berkesan merawat penyakit-penyakit yang disebabkan oleh keoksidaan tinggi dalam tubuh badan.

Ramai yang telah menggunakan i-intelligent kami, dan telah berjaya keatas ramai pengguna yang mengalami masalah kesihatan. Antara pelanggan yang kami sempat menemuramah adalah:-

Luar Biasa Ya ? !

BAGAIMANA IA TERJADI ? ?

Tourmaline flask mengaktifkn molekul air, memecahkn klusternya menjadi lebih kecil dan mineralnya terurai membolehkan air itu diproses serta diserap dengan pantas oleh metabolisma tubuh. Penyerapan air yang halus itu bermula dari sel-sel mulut hingga ke perut.

Dan yang paling penting ia melancarkan peredaran darah dalam badan kita dan sangat baik untuk wanita sekarang yang lemah rahim, vagina, keputihan, v-odour, hilang selera sex diusia muda.

Sebab utama adalah keadaan air yang TERCEMAR.


Apakah yang terkandung didalam termos ini?

1) Menggunakan teknologi nano & far infra red.
2) Bahan asas daripada serbuk batu-batuan.
3) Muyu stone-mengandungi unsur kimia yang banyak spt potassium, sodium, magnesium dll.
4) Medical stone
5) Tourmaline(electric stone) - mngeluarkn ion-ion negatif
6) Nano stone - meningkatkan pemulihan sel dan juga meningkatkn kualiti air minuman
7) Anion stone - mampu memancarkan Far infra red.

Cuma RM300 dan anda terus menjadi ahli.

Jika berminat
- http://www.i-intelligent.com.my

sila hubungi - nabil 0173794501

Tuesday, February 2, 2010

Praktikal


Setelah satu tahun 6 bulan belajau di Unikl-Bmi aka bring money in ni..Akhirnya aku berpraktial, di Digi Subang. Memang Lega rasa lari dari g kelas sbb mmg xminat nk belajar. Tp lpas ni aku kna blik ke BMI jgak. 4 Bulan msti aku habiskn untuk lulus prktikal ni. Sabar je r kn, tp seronok gk kat digi ni, Sbb bleh men internet 24 jam..haha..Keje pun xla susah sgt. Dduk dlm opis je ni ha, kdg2 bosan gk.Sakit bdn n kepala dok dlm aircond je.

Digi bg allowance xla tgi sgt., ok la. Wat mse ni mmg aku berulang-alik dr wangsa mju, mgkin aku cari uma berdekatan subang? Tak taw la. Rasa cm dh biasa lak ulang alik.Nk cri uma sewa lg satu hal kang.

So, Kte tggu lg 3 bulan cmne aku nye prktikal ni. hehe.. Askum