Tuesday, February 2, 2010

Praktikal


Setelah satu tahun 6 bulan belajau di Unikl-Bmi aka bring money in ni..Akhirnya aku berpraktial, di Digi Subang. Memang Lega rasa lari dari g kelas sbb mmg xminat nk belajar. Tp lpas ni aku kna blik ke BMI jgak. 4 Bulan msti aku habiskn untuk lulus prktikal ni. Sabar je r kn, tp seronok gk kat digi ni, Sbb bleh men internet 24 jam..haha..Keje pun xla susah sgt. Dduk dlm opis je ni ha, kdg2 bosan gk.Sakit bdn n kepala dok dlm aircond je.

Digi bg allowance xla tgi sgt., ok la. Wat mse ni mmg aku berulang-alik dr wangsa mju, mgkin aku cari uma berdekatan subang? Tak taw la. Rasa cm dh biasa lak ulang alik.Nk cri uma sewa lg satu hal kang.

So, Kte tggu lg 3 bulan cmne aku nye prktikal ni. hehe.. Askum